Állam Polli

Állam Polli mindannyiunk gyerekszája...

Friss topikok

Polli búcsúztatja...

2010.12.30. 23:43

szerző: majdelmulik

..a 2010-es évet...

Sok-sok minden történt ebben az évben. Jó is, és rossz is, de egyszer fent és egyszer lent. 

Sajnos, most nem csak az évtől, hanem sok minden mástól is búcsúznom kell. Nem csak nekem, hanem az osztálynak, illetve az egész iskolának. 

Először is búcsúztatjuk a demokráciánk egy részét, egész pontosan a nagyobbik részét. Nem is tudom, hogy mi marad majd belőle így a következő év végére. A sajtószabadság oda. Panni néni megálmodta, Viktor bácsi megcsináltatta, Pali bácsi aláírta...és az iciri-piciri mind megette...

Nem csak ezt ette meg. Megette a nyugdíjakat, befalta az Alkotmánybíróság egy részét is, mint a kisgömböc. Ahogy nézem, a jövő évben sem szűkölködik majd...Ha lehet hinni a mesékben, és én még hiszek - ha más nem a koromnál fogva - akkor egyszer csak lesz valaki, aki kifakasztja azt a kisgömböcöt.

Búcsúztatom a jó nemzetközi kapcsolatainkat is, mert valaki rájött, hogy mi itt - akiknek aranyhegyeik és komoly olajforrásai vannak ergo rohadtul (bocsánat, így nem illik beszélni) jól állunk anyagilag - nincs is igazán szükségünk jó kapcsolatokra az EU-val, meg úgy egyébként a világot nagyban meghatározó országokkal. Így vigad az igaz(i) magyar...

itt a(z év) vége, fuss el véle...

Polli

Ui.: Mindenkinek olyan új évet kívánok, amilyet magamnak is! :) Mindenképpen élni, nevetni, szeretni! Ezt talán hagyják majd nekünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allampolli.blog.hu/api/trackback/id/tr312549561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása