Állam Polli

Állam Polli mindannyiunk gyerekszája...

Friss topikok

Polli visszatért...

2011.01.14. 01:01

szerző: majdelmulik

…és csak ámul és bámul. Hihetetlen, hogy azidő alatt, amíg távol volt, hogy teljesítse kötelességét, addig Európai kis majmai lettünk. Olyan kis aranyos majmok, de mindenki tudja róluk, hogy kicsik és nem olyan jófejek, mint a csimpánz vagy az orángután, netán a gorilla. Bár sokkal többször morci, mint jófej. 

Ide is eljutottunk. Úgy tűnik, hogy mi ilyen kis pattogós, elégedetlenkedős, öntudatos majmok lettünk. Persze, magam nem gondolom annak, de mivel egy suliba járunk, ezért muszáj vagyok közösséget vállalni. Ugyanis, amikor Barroso elnök Magyarországra gondol, akkor nem az jut eszébe, hogy ott van az az Állam Polli, aki ugyan ha termetét tekintve nem is, de jófejségében orángután lehetne. 

Ez itt baj, hogy egy kalap alá vesznek bennünket! Ezek alapján, én Polli már voltam kődobálós-székházatelfoglaló vandál, voltam már hazug, voltam már bármit-ott-hagysz-ellopom-de-még-azt-is-amiről-nem-hiszed-hogy-otthagytad kisstílű bűnöző, ügyeskedő, szabályokat megkerülő. Csak azt nem tudom, hogy Nobel-díjas miért nem voltam még? Persze, az alapvető tudáshiányon túl. Hogy ott a kormánykeréknék a bácsik miért is nem tudják azt elérni, hogy most, amikor Európa ránk figyel, akkor azt mondják, hogy ugyan sokszor nyomorgatott kis nemzet, de olyan szellemi tőkével rendelkezik, amit kevesen tudnak. Most csak azt lehet rólunk hallani, hogy bizony-bizony ott csorbulnak az alapvető emberi jogok. Minek a kezdete ez?

Igen, ez még csak a kezdet. Mert ugyan kifelé durcázunk, de befelé is. Ugyanis - többek között - eNZsé bácsi piszkos összeesküvést sejt, illetve pontosan értesült is már róla. Tudja azt, minden "rendes" magyar ember, hogy ez az egész médiatörvény körülötti vita csak balliberális "értelmiség" vesszőparipája, hogy ez csak egy sikertelen embertömeg nyavalyája. Tényleg hova vezet ez? 

Kedves ilyen baromságokat-összehordós nénik és bácsik! Ugye azt nem tetszenek komolyan gondolni, hogy a Washington Post-tól a New York Times-on át a Bangkok Post-ig egy aljas, nemzetrontó tömegnek a kitalációja? Bár, hízelgő, de azt gondolom, hogy inkább azon tessenek gondolkozni, hogy mit nem tettek jól, mi az, ami ellene ment mindannak, ami közös értékünk itt Európában!

Polli

Ui.: Panni néninek és póráztartóinak üzenem, hogy ne tessék trükközgetni a törvény szövegével, mert a hazug embert, hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allampolli.blog.hu/api/trackback/id/tr242582504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása